Spread the love

Suntem în acea perioada a anului când goana după cadouri, sau mai ales framântarea creierului pentru găsirea celor mai inspirate alegeri atinge cote paroxistice. Deși părăsește sfera didactică, am considerat util acest articol în care menționăm unele dintre cele mai utile cadouri pentru orice adolescent și în special pentru cei care sunt înscriși în cursa pentru admiterea la academia de poliție sau instituții similare.

Rețineți în primul rând că acestea sunt doar niște sugestii, interpretabile și desigur foarte flexibile; nu este deloc recomandabil să aruncați bugetul în aer deoarece stresul financiar va diminua din bucuria dăruirii dar și din farmecul acestor minunate sărbători de iarnă.

Cadouri Pentru Candidații la Admiterea la Academia de Poliție

Inspiratie Pentru Cadouri Destinate Candidatilor la Admitere Academia De Politie 2022

Rucsac smart multifunctional, cu port USB

Rucsacul este un element nelipsit din dotarea oricărui elev/student. Ca să îl adaptăm vremurilor actuale recomandăm un model cu port USB+ AUX, scos din anonimat de un design atractiv marshmello, fosforescent noaptea, după ce a fost expus la lumina, compartiment laptop și spațiu cărți separat.

 • confectionat din material oxford;
 • port USB+ AUX
 • Desenul este fosforescent noaptea, dupa ce a fost expus la lumina. Puteti apropia desenul de o sursa de lumina pentru un efect imediat.
 • design atractiv marshmello
 • concept ergonomic si respirabil
 • sistem bretele spate reglabile;
 • compartiment principal cu spatiu carti separat;
 • compartiment laptop
 • volum 18l;

Link Produs

Încălțăminte Sport Pentru Alergare

În vederea admitererii la Academia de Poliție candidații au de susținut o proba sportivă intensivă, care din acest an, va avea impact și asupra mediei finale. De aceea o pereche de încălțări corect alese poate avea un impact important asupra antrenamentelor din timpul anului dar mai ales asupra performanței din examen. Cei de la Footshop.ro vă pun la dispoziție un articol informativ despre cum să alegeți corect adidașii pentru alegare aici. Pe siteul bisales.ro puteti gasi incaltaminte la preturi atractive de altfel.

Pe piață există o multitudine de modele decente pentru alergare, la prețuri variate însă ne-a atras atenția gama Nike React.

 • Tehnologia unică React va absorbi forța fiecărui pas și va întoarce energia fără niciun efort suplimentar. 
 • Exterior Textil ▩ – un material ușor ce vine într-o gamă largă de culori și este utilizat mai cu seamă pentru încălțămintea de vară.
 • Exterior Sintetic ◇ – spre deosebire de textil, fibrele sintetice sunt mai puternice, mai durabile, și se usucă rapid.
 • Talpă interioară – React – Tehnologia care combină incompatibilele: elasticitate, amortizare, comoditate.
 • Talpă exterioară – Cauciuc – un material ușor de întreținut, apreciat mai ales pe vreme ploioasă.

Link Produs

Ceas Smart

Tot în categoria gadget-urilor care să susțină antrenamentul fizic se încadrează și un ceas smart. Un extra bonus ar fi faptul că cel ce primește un cadou atât de generos nu se mai poate scuza că nu a răspuns la apeluri sau mesaje pentru că nu era pe lângă telefon 🙂 . Ofertele sunt iarăși variate in această categorie, sau dacă bugetul este mai modest, puteți oricând opta pentru o brățară fitness.

 • Descărcaţi cu uşurinţă până la 500 de melodii pe ceasul dvs. şi conectaţi-vă căştile Bluetooth® (comercializate separat), pentru ascultare fără telefon
 • Sincronizează muzică de pe serviciile pentru redare în flux alese, pentru ascultare offline1
 • Soluţia de plată fără contact Garmin Pay™2 îţi permite să realizezi plăţi confortabil cu ceasul tău, astfel încât îţi poţi lăsa banii şi cardurile acasă
 • Oferă date avansate privind dinamica alergării3, inclusiv echilibrul pe durata contactului cu solul, lungimea pasului, raportul pe verticală şi altele
 • Utilizează pulsul măsurat la încheietura mâinii4 pentru a oferi funcţii de monitorizare a performanţelor, inclusiv evaluarea stării curente a antrenamentului
 • Durată de viaţă a bateriei5: până la 7 zile în mod ceas inteligent; 5 ore în modul GPS cu muzică

LINK PRODUS

Joc de Societate Pentru Destresare Alături de Prieteni

Anul terminal de liceu este stresant pentru toți elevii dar cu atât mai mult pentru cei pe care pe lângă Bacalaureat îi așteaptă și un examen plin de provocări, într-un mediu care cere siguranță și rigurozitate. De aceea este ideal să înțelegeți că din când în când este indicat să lași garda jos și să scapi de stres chiar și câteva ore. Un joc de societate este un mod ideal de a petrece clipe plăcute în familie sau alături de prieteni.

A fost inventat de Klaus Teuber şi este cel mai popular joc de societate al ultimilor 20 de ani, atrăgând milioane de fani din întreaga lume.

 • Jocul de bază este indicat pentru 3-4 jucători, dar există diverse extensii care permit mai mulți jucători dar și scenarii variate pentru a menține interesul ridicat.
 • Recomandat Începând de la 10 ani
 • Durata: Aprox. 75 minute

Link Produs

O Carte Ce Ajută La Abandonarea Obiceriurilor Nocive și Dezvoltarea Obiceiurilor Bune

O carte este mereu o idee de cadou versatilă și prietenoasă cu bugetul. Desigur poate fi și un cadou deprimant dacă destinatarul nu “gustă” plăcerile lecturii sau este deja traumatizat de nivelul de informații pe care trebuie să îl asimileze pentru școală. Însă, genul acesta de cărți de dezvoltare personală poate avea un impact pozitiv în situația persoanelor aflate în plin proces de autocunoaștere și maturizare.

O cale ușoară și eficientă de a-ți forma obiceiuri bune și a scăpa de cele proaste- asta promite cartea lui James Clear.

Inspirându-se din cele mai noi descoperiri din biologie, psihologie și neuroștiințe, James Clear a conceput un ghid ușor de asimilat, cu ajutorul căruia obiceiurile bune devin inevitabile, iar cele rele, imposibile.

LINK PRODUS

O Tabletă Apple iPad Pro 11″ (2021), 256GB

În vreme ce o tabletă este în general un cadou generos și dorit de oricine, o tabletă iPad Pro 11″ îi lasă pe cei mai mulți dintre noi, salivând, măcar mental 🙂 .

O tabletă are multiple utilități, și ajută enorm cu învățatul. Acești recenți ani de pandemie ne-au schimbat tuturor concepția despre școală, studiu și technologie.

Noul iPad promite viteză amețitoare, grafică uimitoare și baterie cu autonomie pentru întreaga zi..◊ Jonglează cu sarcinile de serviciu, creează ca un profesionist și deconectează-te cu jocuri la nivel de consolă!

 • Camere 12MP (superangular) și 10MP (ultra-superangular)
 • Capacități Wi-Fi 6 și 5G
 • iPadOS este puternic, intuitiv și proiectat doar pentru iPad
 • Liquid Retina, luminozitate de vârf de 600 de niți

Link Produs

Carduri Cadou La Magazinele Preferate

Dacă doriți să evitați un cadou neinspirat puteți apela oricând la un elegant card cadou, cu o suma prestabilită în contul căreia destinatarul să își aleagă singur ceea ce își dorește. Fie că optați pentru un magazin de îmbrăcăminte sau unul de cosmetice sigur veți crea o surpriză plăcută : un pulover fin, un sacou de calitate, un parfum deosebit pot fi atât utile cât și potrivite pentru orice tânăr/ă cât de cât preocupat/ă de viața sa socială! 🙂

Sperăm că selecția noastră de produse s-a dovedit utilă în a vă inspira pentru identificarea celui mai potrivit cadou și, deși cu toții ne-am dori iPad-uri, să vedem și dincolo de presiunea comercială a acestor sărbători și să apreciem orice dar și mai ales gestul de grijă și dragoste cu care vine însoțit.

Vă urăm tuturor sărbători fericite și relaxați-vă activ continunând antrenamentale fizice și mentale în vederea admiterii la Academia de Poliție!

Testează-ți cunoștințele.

teste istorie din fiecare capitol.