Spread the love

Page 1 of 10

1. Secolul de înflorire a culturii medievale româneşti a fost:
2. Un istoric care a susţinut romanitatea românilor în perioada interbelică a fost:
3. Un istoric care a exagerat rolul elementului slav în etnogeneza românească a fost:

 

Testează-ți cunoștințele.

teste istorie din fiecare capitol.

16 Comments

 1. Buna!
  Am facut 8 din 30 intrebari…cred ca mai am de munca…:) trebuie traduse si campurile you have collected x points si your grade is- si ar trebui sa arate nota ca deocamdata e none 😀

 2. Faci teste la istorie pentru Academia de Poliție și dorești sa fie deja traduse câmpurile…? Și engleza este o materie pentru examen

 3. Site-ul este facut sa ajute, este la inceput si l-am gandit ca pe o comunitate, chiar daca este o competitie mare, consider ca cinstea si camaraderia ar trebui sa fie virtuti prezente pentru un viitor student al Academiei. Fiecare parere este foarte importanta pentru noi, iar daca situatia o permite, le punem in aplicare. Astfel, rugam ca cei care fac teste si nu numai, sa ne ofere feedback, sa contribuim cu totii la dezvoltarea siteului. Ne am propus sa adaugam continut nou, si lucram la acest aspect. Astfel, reiterez rugamintea de a contribui la dezvoltarea siteului, prin feedback, distribuire, materiale, donatii, orice. Tin sa precizez faptul ca am postat siteul ( care este gratuit) pe diverse grupuri de facebook care se bateau cu pumnii in piept ca sunt in sprijinul omului si am constatat cu stupoare ca am fost sters si dat afara din grupuri (presupun ca e greu pentru unii care urmaresc profit sa constientizeze ca mai sunt si oameni care vor sa faca bine). Transmit pozitivitate, si va tin pumnii! Brincusi afirma:”Porunceste ca un Rege, creeaza ca un Zeu, munceste ca un sclav!”.

 4. Ma bucur ca ai creat aceste intrebari, am tot cautat dar nu am gasit poti face si la romana ? Eu unul sunt foarte multumit dacă aveai si teorie ar fi fost si mai bine. O zi bună!

 5. De apreciat munca depusă, întrebări exacte cu materia și foarte bine formulate… ÎNSĂ (fără a fi lipsit de bun simț, ba dimpotrivă apreciez munca) trebuie corectate anumite erori:
  1.Intrebarea 2, lucrarea lui Armbruster este reeditată în 1993, ea apărând în 1972.
  2.Întrebarea 8, Planul din 14/15 August 1916 s-a numit Ipoteza Z, nu Ipoteza X.
  În rest, repet, de apreciat munca depusă.

 6. Salut,aceste grile sunt si pentru soala de agenti de politie penitenciara targu ocna ?

 7. Nu. Sunt doar pentru Academie..Avem teste si pentru Targu Ocna insa nu am apucat sa le postam!

 8. Buna! Nu inteleg exact intrebarea? Din cate intrebari consta un test grila? Urmeaza oricum pe site o serie de articole ce vor lamuri structura, bibliografia si cateva strategii pentru invatare in vederea admiterii la Academie. Retineti ca pe site sunt disponibile momentan, gratuit, doar o mica parte din intrebarile ce pot aparea in cadrul examenului. Oficial testul de examen contine 30 de intrebari.

Comments are closed.

Testează-ți cunoștințele.

teste istorie din fiecare capitol.